Gwen: Nikad više solo

Ne želi više da snima solo albume
Ne želi više da snima solo albume

 

Posle 11-godišnje izdavačke pauze kalifornijski bend No Doubt priprema se da objavi album Push And Shove. Proteklih godina, Gwen Stefani snimila je dva solo albuma sa poznatim producentima, kao što su Dr Dre i The Neptunes. Ipak, pevačica to sada naziva zastrašujućim iskustvom.

„Raditi sa drugim autorima je bio zabavan eksperiment, ali istovremeno i jedno pomalo zastrašujuće iskustvo. Doći na snimanje sa nekim koga smatrate za genija, i ko vam kaže, ‘Radio sam sa svima, pokaži mi, šta ti imaš za mene?’, a vi na to kažete, ‘Ma ništa naročito… ne znam kako sam ovo uopšte napisala’ – to vas stavlja u jedan veoma ranjiv položaj“, izjavila je Stefani za Sun, dodajući da je solo faza iza nje.

„Nikad više ne želim da ponovim tako nešto. Srećna sam u No Doubt.“

O ponovnom okupljanju grupe Gwen je imala samo da doda da se No Doubt nikad nije zvanično raspao. „Nismo se nikada zaista razišli. Ljudi misle da je došlo do nekog raskola, ali mi smo čitavo vreme nešto radili zajedno… Ili, ako već nismo zaista konkretno radili na nekom projektu, uvek smo se viđali na rođendanima naše dece i sličnim okupljanjima.“

F.Y./Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI