Prati nas

Život

Gwyneth Paltrow išla pod nož: glumica uvećala grudi?

“Oseća se seksipilnije nego ikada” , izjavio je izvor.

Gwynet Paltrow odlučila je da promeni svoj život iz korena! Ne samo da se udala za režisera Brada Falchuka već je odlučila i da promeni svoj fizički opis! Naime, glumica se ovih dana može pohvaliti novim grudima koje je priuštila sebi!

Gwynet ima fenomenalnu figuru ali joj je uvek falilo to nešto,” tvrdi izvor blizak glumici koji dodaje da ona nikada nije bila poznata zbog svojih provokativnih autfita i jasno prikazanih oblina ali da u budućnosti to želi da promeni.

Navodno je bila nezadovoljna grudima koje nisu bile toliko zategnute i skoro je odlučila da to promeni” , izjavio je izvor.

Prema njegovim navodima, Falchuk je i više nego srećan zbog njenih prepravki, i iako mu se glumica i ranije dopadala, sada je sasvim siguran da nije pogrešio u svom odabiru supruge. “Brad je oduvek smatrao da je prelepa ali sada ne može da joj odoli!”

Oduvek joj je bilo važno kako izgleda i troši svoje bogatstvo na treninge i razne skupocene kreme, zašto ne bi priuštila sebi i malenu prepravku gde zafali?” , završio je izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top