Harry Styles demantovao glasine o biseksualnosti

Harry je objasnio da mu glasine često otežavaju i utiču na ljubavni život
Harry je objasnio da mu glasine često otežavaju i utiču na ljubavni život

Uprkos šuškanjima o njegovom prijateljstvu sa ostalim članovima benda, Harry Styles je potvrdio da je zainteresovan samo za devojčice!

Jedan od petorice popularnih momaka iz benda One Direction demantovao je u intervjuu za časopis GQ glasine o tome da je biseksualac. Harry Styles, bivši dečko Taylor Swift, kategorički je negirao navode o tome da je u vezi sa prijateljem i popularnih voditeljem Nickom Grimshawom.

Zaista? To se priča? Nisam ni znao. Nismo u vezi, mi smo prijatelji. Ja biseksualan? Ne, ne bih rekao” izjasnio se 19-ogodišnjak u septembarskom izdanju ovog časopisa.

Harry je još objasnio da mu smetaju glasine o njegovom ljubavnom životu i da mu najteže pada kada te glasine utiču na osobu sa kojom je u vezi.

Glasine su nekada smešne. Nekada su glupave i iritiraju. Ne želim da budem jedan od onih koji se žale na glasine, i uopšte mi se ne sviđa kada javne ličnosti na Twitteru objašnjavaju kako određene glasine nisu istinite. Ja se trudim da to ne radim jer će ih uvek biti. Jedino kada postane teško jeste kada otpočneš vezu sa nekim i taman kad počneš da uživaš, o tebi krenu da kruže priče koje utiču na osobu sa kojom si i na to kako te ta osoba posmatra.

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top