Hilary Duff otkriva u koje kolege je bila ludo zaljubljena kao tinejdžerka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Hilary otkriva da je bila zaljubljena u kolegu Chada Michaela tokom snimanja filma ‘Pepeljugina priča’ (foto: Warner bros)

Hillary Duff je tokom karijere sarađivala sa mnogim zgodnim muškarcima, sa nekima se i zabavljala, ali ona posebno izdvaja svog partnera iz filma Priča o Pepeljugi, Chada Michael Murraya.

Plavušan je još tada bio miljenik tinejdžerki, da bi kasnije svoj status zavodnika učvrstio u seriji One Tree Hill. Tada 17-godišnja Hilary je imala šansu da snima ljubavne scene sa njim, i priznaje da joj uopšte nije bilo lako, jer je bila zaljubljena u Chada tokom snimanja. „Definitivno sam bila ludo zaljubljena u njega. Imali smo scenu u kojoj se ljubimo i sećam se da sam bila toliko nervozna zbog toga, ali onda smo se sprijateljili i bila sam manje napeta zbog toga“, otkriva Hilary u intervju za Cosmopolitan.

Glumica sa sinom Lucom, koji će uskoro napuniti 4 godine (foto: Wenn)

Još jedan kolega u kog je bila zaljubljena? „Ryan Gosling. Bila sam prilično uzbuđena kada sam ga upoznala. Zar nisu i dalje svi zaljubljeni u njega?“, dodaje ona kroz osmeh. Danas ova 28-godišnja glumica i pevačica ima oči za samo jednog muškarca u svom životu – sina Lucu i ističe da joj je materinstvo i pre karijere.

POSLEDNJE VESTI