Ryan Gosling i Eva Mendes raskinuli: Glumac neće brak?

Eva Mendes i Ryan Gosling bili su presrećni kada su prošlog leta saznali da očekuju blizance. No, sreća nije dugo trajala. 
Par je dugo želeo da dobije još jedno dete i bili su presrećni kada su saznali da čekaju blizance, međutim njihova sreća nije bila dugog veka. Kako navodi izvor blizak porodici, Eva, koja je već ima dvoje dece sa Ryanom, odlučila je da postavi sudbonosno pitanje svom izabraniku i predložila brak, međutim bila je šokirana kada je čula „NE“ od Rayana. Glumac je objasnio ljutito da se njemu dopadaju stvari onakve kakve sada jesu i da ne vidi kako bi parče papira bilo šta moglo da poboljša, ili od kakvog je uopšte značaja. Tenzije između para porasle su nakon što je Ryan par dana nakon toga napustio porodični dom i otišao u Španiju da promoviše svoj novi film, Prvi čovek na mesecu, bez da par pre toga reši problem koji je nastao između njih.
Ryan i Eva su se upoznali 2011. godine, na snimanju filma Kuća Iza Borova, a par već dugo ima sve više nesuglasica zbog Evine agorafobijeobjašnjava izvor. „Eva ne napušta kuću otkako su dobili decu.“ Istina je da se Eva, tokom sezone dodela nagrada, nije pojavljivala sa Ryanom, čak ni nakon što je bio nominovan za Zlatni globus i najbolju mušku ulogu u filmu La La Land, na dodeli Oskara 2017. godine. „Ryan se više puta trudio da organizuje romantičnu večeru sa Evom ili smisli neki način da je izvede iz kuće, ali mu je dojadilo da ga Eva odbija svaki put.“ Nakon što je Ryan odbio da ozvaniči stvari između njega i njegove partnerke, glumica proživljava emotivni pakao. „Eva se oseća napušteno i njihov odnos je sada zaoštren, niko ne zna kako će se sve ovo završiti. Međutim, sigurno je da Eva još uvek želi brak i pokušava da održi stabilnost veze ali Ryan je taj koji otežava stvari.“ završava izvor objašnjavajući da se svi nadaju da će se par pomiriti ili doneti neku konačnu odluku jer ne mogu dočekati Evin porođaj i blizance u ovakvom stanju.

POSLEDNJE VESTI