Hurem iz Sulejmana: Glumila bih za sladoled u seriji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Turska glumica Meryem Uzerli, koju je proslavila uloga sultanije Hurem u ‘Sulejmanu Veličanstvenom’ i dalje ne prestaje da intrigira javnost.

Iz serije je otišla zbog problema s depresijom i ljubavnog kraha s tadašnjim dečkom, Canom Atesom, koji je zahtijevao da abortira. Atraktivna glumica njemačkog porijekla tada se povukla iz javnosti, rodiča kći i sada u Berlinu uživa s petogodišnjom Larom.

Iako će ulogu Hurem teško ikada nadmašiti, Meryem je u intervjuu za ‘TV Novele’ otkrila zašto je nestala s malih ekrana, ali i zašto bi glumila za – sladoled.

https://www.instagram.com/p/B8wDpxnoQg4/

„Glumila bih u seriji čak i u zamenu za sladoled, ali važno je da me priča potpuno osvoji. Ne padam na velike cifre. Uzalud dobra plata ako ne vjerujem u projekat,“ objasnila je, komentarišući kritike da je nema na malim ekranima jer za angažman traži previše novca.

Pre pandemije pojavila se glasina da bi Meryem trebala da sarađuje s četiri godine mlađim glumcem Çağlarom Ertuğrulom poznatom iz turske serije ‘Fazilet i njene kćeri’.

Upravo je on, navodno, bio taj koji je zahtevao da mu partnerka bude Meryem.  Svetski mediji tvrde da između dvoje glumaca ima nešto više poslovnog odnosa.

„Meryem je njegova platonska ljubav otkako se pojavila na turskim malim ekranima, a osvojila ga je time što uopšte nije dobro govorila turski kada se pojavila u svom prvom projektu. On se tada često šalio kako bi volio da je podučava turski, a da ona njega nauči njemački jezik. Oduvek je govorio da želi da je upozna, a onda mu se nedavno to i ostvarilo. Ostao je očaran njenom lepotom i smislom za humor,“ otkrio je dobro upućeni izvor.

POSLEDNJE VESTI