Hurem nije više glumica?! Otvara prodavnicu slatkiša

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica Meryem Uzerli, koja je najpoznatija po ulozi Hurem u turskoj seriji „Sulejman Veličanstveni“ odlučila je da promeni život iz korena, i trenutno živi u Berlinu, gde je odlučila da započne novi biznis.

Naime, ona je uplovila u preduzetničke vode, te je na svom Instagramu najavila da će sutra, 10. jula u samom centru Berlina otvoriti prvu prodavnicu zdravih slatkiša.

Čuvena Hurem je u videu na Instagramu istakla da su svi prozivodi veganski i da jedva čeka da kupcima predstavi ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

https://www.instagram.com/tv/CCWZS63ohRI/?utm_source=ig_embed

“Desetog jula otvaram svoju prvu „Nosh Nosh“ prodavnicu u Berlinu. Reč je o ukusnim i veoma zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mesto gde želimo da se osećate kao kod kuće i da uživate u slatkišima najvećeg kvaliteta. U ponudi su vegan čokoladice, džemovi, „kakao na kašiku“, makaronsi, najbolji na svetu sladoled, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga”, napisala je glumica.

POSLEDNJE VESTI