in

Hurem nije više glumica?! Otvara prodavnicu slatkiša

Glumica Meryem Uzerli, koja je najpoznatija po ulozi Hurem u turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni” odlučila je da promeni život iz korena, i trenutno živi u Berlinu, gde je odlučila da započne novi biznis.

Naime, ona je uplovila u preduzetničke vode, te je na svom Instagramu najavila da će sutra, 10. jula u samom centru Berlina otvoriti prvu prodavnicu zdravih slatkiša.

Čuvena Hurem je u videu na Instagramu istakla da su svi prozivodi veganski i da jedva čeka da kupcima predstavi ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

View this post on Instagram

10.july I m OPENING up my first NOSH NOSH Shop in berlin @noshnoshberlin #comingsoon 🎊😎🥰 it’s about tasty and healthy delicious pieces 🥜🍫🍧☕️🥤 this is just the start of a beautiful journey – first in berlin then hopefully all over the world ! Me and my friends created a place where we want you to feel Home 🏡 ❤️ and enjoy the highest quality of our delicious offers… Almonds / Nuts gluten-free vegan chocolate Milk chocolate Our amazing „spoon Kakao“ 😱🥰 🥄 Macarons Jams Two times world championship ice cream 🍨🥰 Olive oil Coffee Tea And many many more … visit us at NOSH NOSH Hackescher Markt @noshnoshberlin #food #healthy #gourmet #berlin #shop #hackeschermarkt #chocolate #icecream #jam #olives #oliveoil #nuts #kakao #highquality #noshnosh #noshnoshberlin #deliciouspieces 🥜

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

“Desetog jula otvaram svoju prvu „Nosh Nosh“ prodavnicu u Berlinu. Reč je o ukusnim i veoma zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mesto gde želimo da se osećate kao kod kuće i da uživate u slatkišima najvećeg kvaliteta. U ponudi su vegan čokoladice, džemovi, „kakao na kašiku“, makaronsi, najbolji na svetu sladoled, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga”, napisala je glumica.