Prati nas

Šokantno

Meryem Uzerli otkrila da je pokušala da se ubije

Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila, otkriva glumica.

Meryem Uzerli, čuvena glumica turskog i nemačkog porekla poznata po ulozi u Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, otkrila je da je, tokom snimanja serije prolazila kroz najteži period u životu.

Ranije je govorila o želji bivšeg verenika da abortira njihovo dete, koje je na kraju sama rodila. Težak period u privatnom životu koji je usledio nakon odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko ćerke, odrazio se i na njen posao.

“U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše”, rekla je ona.

“Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija”, dodala je bila Meryem, koja je iz serije naposletku otišla.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top