in ,

Hurricane predstavile 3 singla: poslušajte nove pesme


Grupa Hurricane danas je napravila haos na društvenim mrežama kada su predstavile tri nove pesme.

„U vremenu kada ne možemo da se družimo sa našom publikom na našim nastupima, rešili smo da im poklonimo tri nove pesme,“ kažu devojke iz grupe Hurricane.

U pitanju su singlovi „Čaje šukarije“ koju je proslavila Esma Rdžepova, a ovog puta u aranžmanu Darka Dimitrova devojke su izvele potpuno novu verziju pesme.

Spot se snimao na filmskim lokacijima u staklari u Pančevu gde se snimaju filmovi za Bolivud. U spotu je učestvovalo 30 igrača Beogradskog igračkog centra.

Spot za drugu pesmu pod nazivom „Lopove“ koju potpisuju Kanerasi, režirao je takođe Dejan Milićević. U oba spota, devojke su se predstavile potpuno drugačije.

Njihov vizuelni identitet je potpuno promenjen i što se tiče stajlinga i što se tiče predstavljanja u spotovima.

Treći singl je pesma „Want ya“ koju su devojke snimile prošlog decembra u Los Anđelesu u Univerzalovom studiju a autori pesme su Bryan Todd, Adis Eminić i Vanessa Campagna. Ono što je jako zanimljivo je to da se u ovom spotu pojavljuju njihovi fanovi, spot je sniman u Beogradu a režirao ga je Đorđe Obradović.

„Jako nam nedostaju nastupi, ali je sad veoma bitno da se svi suzdržimo kontakata i da sačekamo da se što pre završi ova pandemija. Nadamo se vrlo brzom druženju, a do tad, slušajte nas, a mi vam spremamo još više iznenađenja. Pošto ne možemo da se družimo po diskotekama, družićemo se na našim društvenim mrežama i naravno svim emisijama na našim televizijama.“