I Hrvati konja za trku imaju: Zorannah dobila konkurenciju!

Kaže da je lako postati bogat... (foto: Instagram)
Slatka mala bogatašica… (foto: Instagram)

Borna Rajić, bivša supruga bogatog biznismena u Hrvatskoj, Luke Rajića, po zanimanju je dizajnerka, koja je od skoro i lifestyle blogerka. U svojim postovima Borna govori o lepoti, zdravlju, ali i o tajnama sticanja bogatstva.

U najnovijem u videu pod nazivom Lepota iz duše Borna se osvrnula na svoje bogatstvo i utvrdila da je ono odraz njene iskrene vere u Boga.

“Tražite i dobićete. Jer Bog sve što je stvorio je skladno, lepo i u izobilju. Siromaštvo je odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje. Promenite obrasce i živite život u svoj njegovoj punoći i lepoti. Probudite se”, savet je jedne od najbogatijih Hrvatica, koja se sada očigledno bavi i motivacionim govorništvom.

Ovom izjavom bogatašica je uspela da isprovocira javnost, ali i privuče pažnju na sebe čemu svedoči 50.000 pregleda na Youtubeu i mnogobrojni komentari na društvenim mrežama, koji uglavnom govore o tome kako je bogatstvo stekla razvodom, po kome je i poznata.

Borna Rajić pored ovoga je i majka četvoro dece sa kojima živi u luksuznoj vili u Parizu. KLIKNITE OVDE i pogledajte video i recite nam da li Borna može da se meri sa našom blogerkom Zoranom Jovanović?

Povezane vesti