in

Iako je odložila venčanje, Jennifer Lopez i dalje kuje planove: Jedva čeka da se uda


Pre pandemije koronavirusa, svet je želeo da vidi od najiščekivanijih venčanja godine, između Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza.

Ali, kao i svi događaji narednih meseci – ono je otkazano. Međutim, na planovima za venčanje i dalje se radi, a zna se i kada bi se ono napokon moglo dogoditi, prenosi US Weekly.

„Gotovo je svaki detalj isplaniran i sve je plaćeno. Ceremonija je morala da se odloži zbog pandemije, ali se J.Lo želi da se uda što pre, pa će to biti odmah nakon što se stvari vrate u normalu,“ kaže izvor.

„Želi da proslavi njihovu ljubav pred porodicom i prijateljima,“ otkrio je neimenovani prijatelj ove pevačice.

I sama Jennifer je u nedavnom gostovanju u online emisiji kod Ellen DeGeneres naglasila da ne zna kada će se venčanje odigrati.

„Pandemija je uticala i na to. Moramo da čekamo da vidimo što će biti. Zaista ne znamo ni o kom datumu bi moglo da se radi. Trenutno se držimo pravila kao i ostatak sveta. Mislim da se radi čak i o nekoliko meseci,“ poručila je tada Jennifer, koja je, ako je verovati spomenutom izvoru, izuzetno nestrpljiva što se venčanja tiče i ne želi da čeka ni trenutak. Zato, čim se svet vrati u normalu, možemo očekivati venčanje godine.