Ima li šanse za pomirenje Jennifer Lopez i Marca Anthonyja?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivši supružnici ponovo sarađuju, i već se spekuliše o pomirenju (foto: Wenn)

Jennifer Lopez vredno radi na svom novom albumu na španskom jeziku, koji će izaći sledeće godine, a u tome joj nesebično pomaže bivši suprug Marc Anthony.

Nakon poljupca koji su bivši supružnici razmenili na nedavnoj dodeli Latin Grammyja, mediji su odmah krenuli sa nagađanjima da bi J.Lo i Marc uskoro mogli da se pomire. Tablod US Weekly u najnovijem broju donosi priču da je pevačica i glumica ‘i dalje zaljubljena u bivšeg’ i da ‘pokušava da ponovo započne vezu sa njim’.

Međutim, E!News dodaje da je Lopezova ‘trenuto najviše fokusirana na snimanje novih pesama’ bez obzira što to znači da svakodnevno sarađuje sa bivšim. „Ona ne planira da se pomiri sa njim“, rekao je izvor blizak zvezdi serije Shades of blue za E!. Anthony se u novembru rastao od treće supruge Shannon De Lime, a nekoliko meseci pre toga i Jenn je raskinula višegodišnju vezu sa plesačem Casperom Smartom.

Marc i Jennifer su deset godina bili u braku (foto: Wenn)

Najbolja prijateljica Lopezove, Leah Remini, nedavno je gostujući u emisij Watch what hapens live govorila o poljupcu bivših supružnika na dodeli Latin Grammyja, rekavši da je bio ‘apsolutno prijateljski’. „To nema veze sa tim. Marcov razvod je bio pre toga. Meni je to ličilo na nevin poljubac dvoje roditelja koji imaju dvoje dece“, rekla je Leah, i dodala: „Ja obožavam da ih gledam zajedno na sceni i drago mi je što i dalje nastupaju“.

Da li će doći do pomirenja J.Lo i Antnohyja koji mnogi njihovi fanovi priželjkuju, ostaje da vidimo.

 

POSLEDNJE VESTI