O njihovom poljupcu i nastupu iznenađenja na dodeli nagrada bruji ceo svet

A photo posted by J to tha L-O! (@jlosjello) on

Oni su ponovo zajedno…barem na sceni. Na sinoć održanoj dodeli Latin Grammy nagrada, Jennifer Lopez i Marc Anthony priredili su publici veliko iznenađenje. Bivši supružnici pojavili su se zajedno na sceni i izveli njihov novi zajednički singl, Olvídame y Pega la Vuelta, po prvi put u javnosti. Ali to nije bilo sve. Nastup su završili poljupcem.

A photo posted by jess.jlover (@jessica_jlover) on

Već je ranje najavljeno da se J.Lo vraća korenima i snima album na španskom jeziku sa bivšim suprugom, koji je sinoć od Akademije za latinsku muziku dobio priznanje kao Ličnost godine. Publika je bila odušveljena što ih vidi i čuje zajedno i navijali su da se par poljubi na sceni.

Njihov novi singl obrada je poznate argentinske numere dua Pimpinela, a u pesmi je reč o devojci koja moli svog bivšeg da zboravi sve u vezi sa njom – njeno ime, njeno lice, njen dom, jer ona uči da živi bez njega i nastavlja dalje.

A photo posted by Manuela Lopez (@mlo_jlo) on

Nakon nastupa Jenn je bivšem suprugu uručila nagradu za Ličnost godine, poljubivši ga pri tom u usta, na šta je publika poludela.

Kako je to izgledalo, pogledajte ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=KiqfRSvTt-Q

Carlos VivesShakira dobili su Latinski Grammy za duetsku numeru  La Bicicleta, i to za pesmu godine i singl godine, Manuel Medrano je dobio priznanje za najboljeg novog muzičara, pokojni legendarni pevač Juan Gabriel posthumno je dobio nagradu na Album godine i Najbolji album tradicionalne muzike, dok je J Balvin poneo priznanje za Najbolji urbani album, za album Energia.

Povezane vesti

Back to Top