Ima milione, a vozi se ekonomskom klasom! Pevačica izazvala burne komentare na društvenim mrežama

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lana del Rey odlučila je da putuje kao sav normalan svet – ekonomskom klasom u avionu. Ona je uslikana sa dečkom Seanom Larkinom dok je putovala avionom u najpovoljnijoj klasi.

Fotografija je objavljena na Twitteru uz podrugljivi komentar koji se odnosio na stihove jedne od njenih pesama.

„Novac je himna uspeha“, glasi stih poznate pevačice, koju je jedna korisnica preokrenula u sarkastični komentar, pokušavši da ismeje pevačicu jer se ne vozi u prvoj klasi ili privatnim avionom, kako u svojim pesmama voli da peva.

https://twitter.com/LanaDelReyFans/status/1219270647039307777

Ipak, ova njena objava nije naišla na dobar odaziv jer su Lanini obožavatelji odmah stali u njenu odbranu, a profil korisnice koja je objavila ovaj status i fotografiju sada je ugašen.

„Putuje ekonomskom klasom umesto privatnim avionom kako bi spasila planetu. Mi volimo našu kraljicu koja pazi na okruženje“, napisala je jedna korisnica kao odgovor na fotografiju i komentar.

„Lana je zapravo jako skromna. Već neko vrijeme ima polomljeni iPhone 6. Očigledno nije novac u pitanju jer briljira s novim albumom“, izjasnila se druga.

„Ona može sebi priuštiti privatni avion, ne razumem zašto je razvlačite zbog načina na koji putuje“, napisala je treća Twitterašica.

Lana Del Rey nije prva zvezda koja je snimljena ili fotografirana tokom leta u ekonomskoj klasi, a svaki put kada je poznata ličnost „uhvaćena“ u avionu s „običnim ljudima“, digla se velika prašina.

Ranije su tu bili i Alec Baldwin, Kim Kardashian i Kanye West, Jessica Alba, Glenn Close, John Travolta, Caitlyn Jenner, Oprah Winfrey, Kate Middleton, Brad Pitt, Blake Lively, Bill Gates, Nicolas Cage, Tom Cruise, Beyoncé i Jay Z, Paris Hilton i mnogi drugi.

POSLEDNJE VESTI