Imam 66 godine, a izgledam duplo mlađe – ovo je moja tajna!

Šta mislite, koliko godina ima žena sa fotografije? Možda 40 godina? Grešite!

Ovo je Christie Brinkley i ona zapravo ima 66 godine. Dok njene vršnjakinje već primaju penziju, ona pozira u kupaćem kostimu za naslovnice časopisa.

1973. godine američki fotograf Errol Sawyer je video prelepu devojku u pošti u Parizu. Bila je to Christie, koja je odrasla u Sjedinjenim Državama i došla u Francusku da nastavi sa studijama. Sawyer je odradio nekoliko fotografija i John Casablancas, vlasnik agencije Elite’s Talent, je video nešto u plavokosoj Christie i tak je započela njen karijera.

Tokom godina našla se na preko 500 naslovnih strana, a sredinom 80-ih potpisala je dvadesetogodišnji ugovor, najduži u istoriji, sa kozmetičkom kućom CoverGirl. Ugovor su, na obostrano zadovoljstvo, obnovili 2005. godine.

Pred njen 60. rođendan, Christie je u intervjuu za magazin People rekla: „Uzbuđena sam što punim 60 godina. Osećam da živim najbolje godine mog života“. Želimo da svi imaju toliko energije i samopouzdanja kada dođu u njene godine.

Danas, Christie nije samo model već i spisateljica, ilustratorka, fotografkinja, dizajnerka i pevačica. I takođe majka troje dece koja je, uprkos trudnoćama i porođaju, uvek uspela da bude u savršenoj formi.

Brinkleyjeva jeste česti posetilac kozmetičara, svakodnevno pažljivo nanosi šminku i koristi umetke za kosu kako bi joj frizura bila savršena. Ali, nema ničega lošeg u tome ako se ona oseća sjajno.

Ovo su njena pravila u životu:

ZABORAVITE NA GODINE: „Moje stvarne godine nemaju nikakve veze sa onim kako ja zaista vidim sebe. One su samo broj. Osećam da vreme ne može ograničiti moju energiju, duh i mene samu“, rekla je Christie.

AKO NEŠTO STVARNO ŽELITE, MOŽETE TO I PRIUŠTITI: Christie je vegeterijanka. Od svoje 13. godne jede samo voće, povrće i mlečne proizvode. Ali to ne znači da ona odbija da pojedne nešto drugo. Priznaje da obožava paste i jede ih redovno za večeru. I morska hrana joj je jedna od omiljenijih. Njen moto je: „Život je suviše kratak da ne možete da priuštite škokjke i šampanjac s vremena na vreme“.

NE TUGUJTE ZBOG KONFEKCIJSKOG BROJA: Chrisite je priznala da njene težina konstantno varira, što i ne čudi jer obožava testeninu. Ona nosi odeći veličine 40-44, ali to je nimalo ne zabrinjava.

SPORT=MLADOST: Na fizičku aktivnost Brinkeyjeva obraća posebnu pažnju. „Dok mogu da pokrećem zglobove, imam osećaj da mogu da postignem sve“, rekla je ona u jednom intervjuu. Svakodnevno radi vežbe za stomak, ruke i noge, trudi se da odradi 100 sklekova na dan i bar pola sata joge i često ide ujutru na trčanje. Takođe, veliki je ljubitelj ekstemnih sportova. „Tokom života sam imala mnogo povreda od situacija koje su bile van moje kontrole: pobesnelih konja, ispadanja iz helikoptera, prevrnutih čamaca“, rekla je manekenka.

LJUBAV PREMA DECI: Bez obzira na blistavu karijeru i humanitarni rad, Christie je u životu najponosnija na porodicu. „Najpre sam majka, odgovorna za svoju decu i sebe. Želim da zauvek ostanem sa njima i učinim sve što mogu za njih“, kaže ova 62-godišnjakinja na kraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI