Intervju sa Zoranom Kesićem: “Ja sam u duši seljak!”

Ako mene pitate, jedino zanimljivo voditeljsko lice na domaćoj televiziji je bez premca i ozbiljne konkurencije Zoran Kesić. Sa svojim šouomFajront republika postigao je neverovatnu popularnost i potpuno nas prikovao za “male ekrane TV prijemnika” svakog četvrtka uveče u 21:00 na kanalu TV Fox. Pročitajte šta je Zoran ispičao vašoj Tračari u kratkom čavrljanju o svojoj karijeri, o gostima u “Fajront republici” i o još mnogo čemu… Uživajte!

zoran-kesic11

Tračara: Ćao Zorane, kako si?

Zoran Kesić: Ćao super sam, sad sam se probudio i evo živ sam.

Tračara: Pošto znam da si TV manijak, koje emisije po tvom mišljenju još nešto vrede na domaćim televizijama pored „Fajront republike“, naravno?

Zoran Kesić: Nisam više TV manijak, bio sam ranije a sad nemam baš vremena za gledanje TVa. Cenim emisije Insajder, Agape, Kefalica,volim da gledam stare emisije u okviru Trezora na RTSu, sviđaju mi se i emisije Jovana Memedovića… eto.

Tračara: Da li si se osmišljavajući koncept „Fajront republike“ bar malo ugledao na neke svoje kolege iz inostranstva, poput „Saturday Night Live“ ili nekih sličnih emisija?

Zoran Kesić: Nisam se ugledao ni na koga, niti sam uopšte i gledao kako to rade. Mislim da više nesvesno “kradem” od Endija Kaufmana, Pajtonovaca ….

kesic-nik1

Tračara: Da li je tačno da za svaku emisju pišeš scenario? Koliko onda traje priprema čitave emisije?

Zoran Kesić: Naravno da pišem scenario za svaku emisiju, kako bez scenarija? Priprema emisije traje nekoliko dana, a najlepše je samo snimanje.

Tračara: Da li ti je bilo žao što si u jednoj nedavno emitovanoj emisiji „Fajront republike“, malo preterao u zezanju Aleksandre Kovač? Ili ipak misliš da preterano ne postoji?

Zoran Kesić: Kako žao? Zašto? Pa ona se sjajno provela na tom snimanju, toliko se smejala da mi se činilo da će suze da joj krenu. Kada je pogledala emisiju odmah mi je  javila da je oduševljena. Drago mi je kad gost nije sujetan i ne plaši se šale na svoj račun… pa ja se prvi sprdam sam sa sobom. U svakoj emisiji sam i mamlaz i seljak i dizelaš, otkrivam sve svoje aspekte i šalim se na sopstveni račun.

Tračara: Kog bi od stranih selebritija voleo da ugostiš, ko bi po tvom mišljenju bio interesantan sagovornik?

Zoran Kesić: Mislim Čak Norisa. Ili Majkla Džeksona. Možda Papu….

Tračara: Ko ti je najdraži lik iz sveta „Fajront republike“- Matori na Belom, Zlatan Kurjak, Mamlaz Stamenković ili Živorad iz Klitorića kraj Vaginova i zašto?

Zoran Kesić: Najdraži mi je Živorad iz Klitorića i obožavam da ga glumim. Mislim da sam u duši seljak, pa otuda ta sreća. Volim selo, volim prirodu, rakiju… Što da krijem.

zoran

Tračara: Ko je najinteresnatnija osoba uopšte koju si upoznao ili intervjuisao?

Zoran Kesić: Ne mogu to da kažem, naljutiće se ostali gosti. Svi su mi super, a sa nekima sam i nastavio da se družim posle snimanja.

Tračara: A sada ću pokušati da te malo imitiram. Kratka pitanja za tebe:

Plavuše ili crnke? -Smedje!

Pivo ili rakija? -Rakija pivo,rakija pivo !

Biltlsi ili Stonsi? -Bitlsi.

Pečenje ili losos? -Pečenje!

Ceca ili Jelena Karleuša? -Ceca.

Bitlsi ili Stonsi? -Bitlsi.

Monika Beluči ili Anđelina Džoli? -Monika!

Bugarski ili Bekan? -Balša montažer.

Metropolis ili Fox? -Fox.

Tračara: Koje interesantne goste da očekujemo u „Fajront republici“ u skoroj budućnosti?

Zoran Kesić: Nik Sloter i još dve epizode pa na godišnji odmor, nemam pojma ko će biti u te dve epizode.

zoran-kesic2

Tračara: Šta očekuješ od vođenja programa na Adi Ciganliji, kada ćemo svi zajedno pokušati da oborimo Cosmo bikini rekord? Rekao si da bi taj posao odradio i za dž, pretpostavljam zbog tih silnih devojaka?

Zoran Kesić: Očekujem da se lepo provedem i da pošaljemo u svet jednu lepu sliku Beograda i Srbije. Pozivam sve devojke da dođu na Adu 27. juna i skinu se u bikini!

Povezane vesti

Back to Top