Iz naftalina: Vojin Ćetković se pre 22 godine pojavio u spotu grupe K2

Vojin Ćetković danas (foto: Screenshot/
RTS TV lica, kao sav normalan svet – Zvanični kanal)

Vojin Ćetković jedan je od vodećih glumačkih imena na domaćoj sceni, koji svojim talentom publiku podjednako oduševljava i u pozorištu i na malim ekranima.

Popularnost je stekao ulogom golmana Branda u Porodičnom blagu, usledile su mnoge role u serijama i na filmu, a uskoro ćemo ga gledati u seriji o dinastiji Nemanjić u kojoj tumači ulogu Stefana Prvovenčanog.

Međutim, Vojin se još davne 1995. godine pojavio u jednom spotu, tada veoma popularnog žeskog benda K2. U pitanju je manja uloga u spotu ‘Ajmo u život, a Kristina Kovač je otkrila kako je došlo do saradnje sa Ćetkovićem.

Vojin i Kristina u spotu (foto: Screenshot)

„On je tada bio perspektivni, mladi pozorišni glumac kog smo Aleksandra i ja gledale u Srpskoj drami u Zvezdara teatru. Svideo se Aleksandri, pa smo rešile da ga pozovemo. Naravno, niko od nas tada nije znao u šta se upušta i kakav će uspeh da postigne pesma ‘Ajmo u život. Kasnije su se prijatelji šalili na njegov račun i prozvali ga barjaktar Ćetković. Iz te saradnje izrodilo se dugogodišnje prijateljstvo sa Vojinom, pa i Sergejem, njegovim kolegom sa klase“, izjavila je kantautorka za Story.

Kako su popularni glumac, ali i sestre Kristina i Aleksandra Kovač izgledali pre 22 godine, pogledajte ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=B4D1vi9Nm7I

Inače, Vojin nije jedini poznati frajer kog smo gledali u spotovima sestara Kovač: Sergej Trifunović pojavio se u spotu za baladu Milo moje, članovi Monteniggersa, Niggor i Nebo u spotu Dabadamdam, a reper Marko Janković iz grupe 187, u spotu za hit numeru Biću tvoja devojka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI