in

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo zajedno u seriji


Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković započeli su ljubav upoznavši se na snimanju filma Zona Zamfirova, a sada će ponovo igrati zajedno pred kamerama.

Kako pišu domaći mediji, oni će igrati u seriji naziva Tajna vinove loze, rađenoj po romanu Mirjane Bobić Mojsilović. Planirano je da serija ima 36 epizoda.

O seriji trenutno nema mnogo informacija, izuzev sinopsisa. Radnja će pratiti sukob dve vinogradarske porodice, od kojih je svaka obavijena velom tajni.

Serija prati neverovatno dramatičnu priču o bogatom tajkunu iz Subotice – Savi i samohranoj majci troje dece – Veri. Njih prate porodične tajne, a da li je istina u vinu, saznaćemo upravo u ovom televizijskom ostvarenju.

Da je njihova ljubav nestvarna govori i činjenica da je glumački par već nekoliko puta preneo svoju romansu i ispred kamere.

Ovo nije prvi put da Sloboda i Vojin igraju emotivni par, pa su već u seriji “Ranjeni orao” igrali bračni par Anđelku i Tomu, dok je Sloboda Mićalović u seriji “Nemanjići” glumila mletačku princezu Anu Dandolo, poslednju ženu Stefana Prvovenčanog, čiji lik tumači Vojin Ćetković.

Sloboda i Vojin u braku imaju i dve ćerke Veru i Milu, ali se ne pojavljuju zajedno u javnosti često.

„Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju,“ rekla je za glumica za Gloriju.