Search
Close this search box.

Bez fotošopa: Sloboda Mićalović objavila fotografije bez šminke

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica Sloboda Mićalović otišla je na odmor iz hladne Srbije sa bliskom prijateljicom, pa tako ovih dana uživa na Maldivima.
Ona svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije bez trunke šminke i fotošopa, zbog čega je pobrala brojne pozitivne komentare.
Sloboda na odmoru foto: Instagram
„Ovo je najlepše što sam danas video“, „Lepa naša Boba, verovatno su u pravu da od tebe nema lepšeg prizora“, „Uvek nam budi ovakva“, „Pleniš, lepotice“, stoji ispod Slobodinih fotografija sa odmora. Iako su se mnogi iznenadili što Sloboda nije na odmoru sa suprugom, ona je u više navrata izjavila da se oni retko viđaju kada imaju snimanja, ali da im je brak skladan.
Sloboda na odmoru foto: Instagram
„Ljudima je zabavno da posmatraju naš život. Štošta im je neshvatljivo, jer retko koji glumački par opstaje, ili uopšte dvoje ljudi iz javnog života. Stalno ste pod pritiskom, stalno vas neko posmatra, ocenjuje, priča o vama… Čim vide naše ćerke, počnu da ocenjuju da li liče na Vojina ili mene. To je nešto s čime čovek mora da se nosi, samo što se one u toj situaciji nisu našle svojom voljom, a nas dvoje smo odabrali,“ priznala je glumica.

POSLEDNJE VESTI