Nikola Rokvić pre i posle: Pevač izgubio 20 kilograma

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nikola Rokvić pre i posle gubitka kilaže – možete li da ga prepoznate?

Pevač Nikola Rokvić objavio je na instagramu da je za nepune dve godine uspeo da smrša skoro 20 kilograma.

On je podelio svoje fotografije iz 2021. godine, koja mu je po sopstvenom priznanju bila veoma stresna.

„Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života. 2021. godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani.“ počeo je on.

„Došao sam u jednom trenutku do 110 kg! Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji. Umor, tromost, pospanost. Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kick Box treninzima, 4 puta nedeljno“, piše u objavi na Instagramu.

Odlučio je da stvar preuzme u svoje ruke i izbalansiranu ishranu uskladi sa vođenim treninzima.

„Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić. Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se. S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa trenerom koji mi uvodi program ishrane i trening snage“, dodao je on.

Nikola je uspeo da preko 20 cm izgubi u obimu struka, te posavetovao pratioce da krenu istim putem.

„Smanjili smo unos ugljenih hidrata a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek! Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje, ali i polet za nove životne pobede“, zaključio je Rokvić.

Podsetimo, Nikola je sa suprugom Bojanom Barović nedavno dobio treće dete. Posle ćerke Leone i sina Simona, porodica Rokvić je postala bogatija i za malu Angelinu.

POSLEDNJE VESTI