Nikola i Bojana Rokvić: Svakog jutra se zahvalimo Bogu što smo zdravi

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana, početkom maja proslavili su četvrtu godišnjicu braka, a uskor će i njhova ćerka Leona napuniti četiri godine.

Rokvići često ističu koliko im je porodica važna i šta onan za njih predstavlja, a kako kažu, u svemu im dosta pomaže i vera.

“Svako jutro kad se probudimo zahvalimo Bogu što smo zdravi, to je u ovo vreme dovoljno. Nikola je veoma posvećen veri, a i ja pored njega, oboma nam je ona vrlo važna sad kad imamo porodicu,” ispričala je manekenka.

“Ona je stub i institucija, neizostavni deo srpske porodice. Bitno nam je da u tom pravcu usmerimo i decu jer to daje stabilnost. Ubeđena sam da je čoveku bez vere, posebno u ovako teškim i izazovnim vremenima kao što je ovo današnje, izuzetno teško. Nama je pomogla da se sačuvamo”, rekla je Bojana, dok Nikola dodaje:

“Svakog dana i svakog trenutka shvatam koliko je bitno da u životu budemo zahvalni na svemu onome što imamo: na zdravoj porodici, deci, dobrom poslu, jer sve to može da se promeni ili nestane.”

“Trudim se da živim po hrišćanskim načelima, da budem što bolji, ali i da kao javna ličnost koja ima mogućnost da utiče na ljude to iskoristim u plemenite svrhe. Tokom pandemije sam odlučio da se time ozbiljno bavim, da pomažem pre svega starijima i nemoćnima, i zahvalan sam mnogima koji me podržavaju i što zajednički radimo neke lepe stvari, za dobrobit svih”, kaže pevač.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.