Search
Close this search box.

Saša Kovačević se izobličio: Preterao sa plastičnim operacijama?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Saša Kovačević ubedljivo je najlepši muškarac na našoj domaćoj javnoj sceni. Međutim, slika koja se masovno delila na društvenim mrežama pre nekoliko dana a na kojoj je prikazan „pre i posle“ izgled Saše Kovačevića na sve je ostavila u čudu.

Jača vilica, „ispeglano“ čelo bez bora… u komentarima se moglo pročitati da je pevač „pumpao jagodice, dizao obrve i koristio steroide“, ali i da je „jednostavno ostario„, a on se tada oglasio i rekao da je ranije bio u Turskoj i operisao sinuse.

https://www.instagram.com/p/CetpFazDYNf/

Iako je mahom naišao na negativne komentare, Saša je sada istakao da ga takvi ne pogađaju, ali i da nije mogao da ih izbegne. Takođe, pevač je dodao i da ne bi imao problem da prizna da je nešto na sebi promenio kako bi izgledao bolje, ali ističe da smatra da je još uvek mlad za takve zahvate.

Pevač je objasnio i da njega lično nikada nisu zanimale tuđe korekcije na licu i telu, ali se složio da pojedine njegove koleginice jesu preterale.

Recimo, Maja Marinković prečesto je na meti kritika zbog estetskih operacija koje su promenile njen lični opis, a mnogi su se na društvenim mrežama i našalili da su Sašine jagodice slične onima koje je Maja napravila što apsolutno nije tačno.

POSLEDNJE VESTI