Išao pod nož?! Sašu Kovačevića optužuju da je trbušnjake platio 4800 eura

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Pevač Saša Kovačević prošle godine je napravio pometnju na Instagramu, kada je objavio sliku iz teretane. Naporne vežbe i isklesani trbušnjaci našli su se na meti komentara, a pojedini pratioci su ga optužili „da izgleda tako dobro jer koristi steroide“.
Saša je to oštro demantovao, a kako sada otkriva „Kurir“ za njegove mišiće ipak navodno nije zadužena samo teretana. Kako se navodi on se poslužio i estetskim zahvatom kako bi imao što lepši stomak. Kako tvrdi neimenovani naš izvor, jedan od najpopularnijih pop pevača podvrgao se tretmanu u Turskoj pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do tzv. siks peka – idealnih trbušnjaka. Zapravo, uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vežbi, koje on već godinama praktikuje. Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.
„Najviše pacijenata odlučuje se za taj zahvat sa već izgrađenim mišićima na telu i na taj način se rešava višak masnoće u donjem delu stomaka“, navodi izvor. Kako on dalje navodi, Kovačević i dalje redovno odlazi u teretanu i vodi računa o ishrani. I pored toga što je pribegao ubrzanoj metodi stvaranja trbušnjaka, on ne odustaje od napornih treninga. Inače, Sašu su svojevremeno optuživali da je lice unakazio plastičnim operacijama, ali je on demantovao da je bilo šta korigovao. Tad je otkrio da je išao na operaciju u Tursku, ali ne lica, već sinusa. Tada je navodno i saznao za ovaj popularni zahvat i gde rade vrhunski stručnjaci.

POSLEDNJE VESTI