Saša Kovačević tvrdi da se ne botoksira, to su priče zavidnih ljudi

Saša Kovačević našao se u centru pažnje nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima ne liči u potpunosti na sebe.
Komentari su bili različiti, a najčešći su oni da je pevač otišao pod iglu, te da je koristio botoks. Kovačević je rešio da stavi tačku na ove navode, ali se čini da je zbog istih – besan. „Izlaze fotografije gde sam ovakav, onakav, ne znam šta sve nisam radio sa sobom. Ali ljudi očigledno vole da traže neke loše stvari, ili da se potrude da prezentuju da je nešto kod vas loše, za takve komentare nema prostora u mom životu,“ počeo je on. „Ako sam mogao da se izbotoksiram ili dižem obrve, samo se zapitajte da li može za nedelju dana da bude tolika razlika. Ljudska zavist može da ide do beskraja,“ rekao je Saša za Pink.rs.
Temu je brzo promenio, na njegovu omiljenu – devojke, a sada je u vezi sa izvesnom Zoranom, „Dosta putujem inače i ne mogu da se posvetim porodici onoliko koliko želim, a korona je to sredila da mogu da budem i dan i noć sa svojim bližnjima, sa Zoranom i sa Iskrom, ona je najslađe dete na svetu, ima najlepše obraze i uši,“ rekao je Saša i dodao da nije ljubomoran: „Nisam ljubomoran jer smatram da nemam povoda, ja neću da ćutim i da trpim, kad sam ljubomoran to pokažem lavovski, jer sam lav u horoskopu. Ali kad nemate povoda nizašta, nema razloga da ima ikakvih scena.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI