Evo zašto je Saša Kovačević ljut na Željka Joksimovića

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pošto su zbog vanrednog stanja svi koncerti i nastupi otkazani, pojedine televizije su došle na ideju koncerta bez publike koji će se uživo prenositi.

Kada je Toxic televizija napravila koncerte sa Acom Lukasom, Sašom Matićem, a potom Peđom Medenicom i Andreanom Čekić, Željko Joksimović je hteo da nešto slično napravi i za gledaoce kanala K1, koji je u njegovom vlasništvu, pa je organizovao koncert Saše Kovačevića ispred Skupštine grada.

„Sale je očekivao da će koncert ići uživo, jako se razočarao što je emitovan naknadno. Ipak nije to isto, živa emocija je nezamenljiva. Čak i kada se desi neka greška, to u živom programu nije problem. Ovako, na snimku je sve savršeno tačno, ali nema te energije. Ipak je pristao da pomogne Željku da se K1 televizija izdigne i privuče gledaoce, što se na kraju nije dogodilo,“ priča izvor za Svet i dodaje:

„Koncert je na pola prekinut, a onda pušten sasvim drugi program. Znam da je Sale poludeo, čak ni njegovom bratu Radetu nije bilo pravo, jer je on bio prvi za to da se taj koncert radi za Željkovu televiziju,“ navodi izvor blizak braći Kovačević.

Pogodilo ih je što nisu do kraja ispoštovani, pre samog koncerta niko se nije pozabavio marketingom kao što su to radili na konkurentskoj televiziji Toxic kada su pevali Lukas i ostali, a onda je koncert prekinut. Iako su i Sale i Rade sa Željkom u dobrim odnosima, ovim baš nisu zadovoljni,“ kaže za SVET izvor blizak pevaču.

POSLEDNJE VESTI