in

Vojin Ćetković hteo da izbegne ulogu zbog Slobode?

Vojin Ćetković hteo je da izbegne ulogu u seriji Tajna vinove loze iz razloga što u istoj glumi i njegova žena Sloboda Mićalović.

Naime, Vojin je rekao da je previše što su zajedno i kod kuće, i na poslu, ali da je na kraju tako moralo da bude.

„I Vojin i Sloboda su se zajedno predomišljali i vagali da li je dobro da baš njih dvoje igraju dve glavne uloge u seriji Tajna vinove loze,“ započinje izvor Scandala! i dodaje:

„Ipak su zajedno sve vreme kada su kod kuće, pa onda kada se viđaju sa prijateljima, a od kada su angažovani na toj seriji, i na poslu su konstantno upućeni jedno na drugo. Jasno je da je to ipak mnogo, međutim, ipak su prelomili.“

„Vojina je takođe mučila i činjenica što se deo serije snimao u Leskovcu odakle je Boba rodom, a u poslednje četiri godine ona je jako retko išla tamo jer joj je tata preminuo. Vojina je plašilo da će sve to na Bobu emotivno uticati, pa bi onda morao i da je teši i ne bi mogao da se fokusira na posao. Međutim, na kraju su se oboje složili da ne smeju da propuste priliku jer je serija od starta obećavala da će biti gledana, i tako se i ispostavilo, pa su rešili da ipak rade jer neće da propuste priliku da zarade, posebno sada u doba korone kada je sve stalo,“ završava izvor.