in

Isplivali detalji: brak Ben Afflecka i Jennifer Garner već 2 godine bio u krizi

Završila se bajka nakon 11 godina (foto: AP)
Završila se bajka nakon 11 godina (foto: AP)

Iako su važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova Ben Affleck Jennifer Garner su u saopštenju za medije poručili da se razvode. Ipak, ova vest za mnoge nije nikakvo iznenađenje budući da su upoznati sa onim kroz šta su supružnici prolazili dve godine unazad.

“Ostali su u braku sve dosad samo zbog dece, ali oni žive odvojene živote već mesecima i pripremali su se na ovaj korak jako dugo. Dve godine su išli na bračnu terapiju, a prošli su i fazu u kojoj je Affleck boravio u hotelu čak 10 meseci kako bi ispitali da li mogu da funkcionišu i odvojeno”, izjavio je za E! News izvor koji je i ranije dostavljao poverljive informacije u koje mnogi nisu verovali zbog bajke o savršenom braku koja je kreirana u medijima.

Ben i Jennifer su odabrali baš ovaj momenat za podizanje brakorazvodne parnice uoči navršavanja 10. godišnjice braka zbog kalifornijskog zakona koji na osnovu dužine braka određuje alimentaciju.

Par planira da nastavi zajedničko podizanje dece s tom razlikom što će Affleck živeti u drugoj kući na zajedničkom imanju.