in

Ispovest Marine Tucaković o gubitku deteta


(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Marina Tucaković je možda i najuspešniji tekstopisac u regionu. Iako ima zavidnu karijeru, ona je u novoj kolumni otkrila da bi izabrala drugi poziv kada bi vratila vreme, jer je zbog posla izgubila ono najvrednije.

„Majka nikad ne može da se pomiri sa gubitkom deteta. Možda se vremenom samo navikneš da živiš prazna, ali izlečenja nema“, rekla je Marina koje je 2008. godine izgubila sina koji je podlegao prekomernoj upotrebi narkotika.

„Zbog posla sam, verujem vremenom i otupela. Iscedio me je. Nikada vam se ne vrati onoliko koliko date sebe. Napo**o je dati i dušu i telo. Svi su postali bezosećajni, a nisam ni ja izuzetak“, rekla je Tucakovićka i dodala da je u tom najtežem trenutku otkrila ko su joj najbolji prijatelji: „Stalno se čovek iznova razočarava u ljude. Bilo je i onih sa estrade koji nisu bili kraj mene kada mi je najviše trebalo. O njihovim imenima ću ćutati, zauvek, jer bi to značilo da sam i dalje povređena. Ali nisam… Opraštam i zaboravljam. Drugu šansu za prijateljstvo retko kad dajem. Nemam puno pravih prijatelja, ali znam da su za mene dostupni u pola dana, pola noći“.

Ona je u ovoj kolumni, koju je objavio Informer, demantovala glasine da je alkoholičarka, mada priznaje da voli da se opusti uz koju čašicu jer je ona ponekad pokrene da radi. Tvrdi i da ne leži na parama kao što se priča, i da cifre koje zarađuje nisu velike kao što to mediji prenose.

„Ne radi se tu o ogromnom novcu, o ciframa o kojima se stalno piše. To je mizeran novac, naspram keša koji pevači tokom karijere zgrću na te numere. Da mogu da vratim vreme, nikad se ne bih bavila ovim pozivom. Mislim da sam platila preveliku cenu. Dobila sam neka prijateljstva i novca, ali izgubila ono najvrednije…“, završava Marina.

Ovu kolumnu u celosti možete pročitati u današnjem štampanom izdanju Informera ili u digitalnom obliku na Novinarnica.net

loading...