Italijanski glumac preminuo nakon tragične nesreće na sceni tokom predstave

Tragična nesreća na sceni je mladića koštala života (foto: Independent.co.uk)

Nakon što je pre nekoliko dana veoma ozbiljno povređen tokom izvođenja scene samoubistva u jednoj predstavi, italijanski glumac Raphael Schumacher je, nažalost, juče preminuo.

27-godišnji Schumacher je glumio u eksperimentalnom pozorištu u Pizi 30. januara, a prilikom scene vešanja jedna studentkinja medicine je iz publike primetila da glumac zaista ne može da diše i pritrčala je da mu pomogne i oslobodi ga omče. On je zatim odmah prevezen u bolnicu. Sporna scena koja je mladog Raphaela koštala života je u predstavu ubačena u poslednjem trenutku. „Originalni monolog se završavao lažnim pucnjem iz pištolja, ali je on na kraju ipak odlučio da oglumi vešanje umesto toga, bez da nam kaže“, priča jedan od direktora pozorišta Lux, u kom se davala predstava.

Porodica i prijatelji odbacuju spekulacije da je Raphael sam sebi oduzeo život (foto: Facebook)

Nakon što je primljen u bolnicu, Schumacher je šest sati bio na operacionom stolu, ali nije davao znake života. Porodica i prijatelji su odbacili navode pojednih medija da je glumac sam sebi oduzeo život na sceni, a trenutno se vodi istraga protiv četvoro ljudi zbog ovog tragičnog incidenta.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI