Ivan Bosilčić želi da unovči svoju popularnost!

Popularni glumac Ivan Bosiljčić odlučio je da konačno unovči svoj uspeh. Ivan je novinarima priznao kako pored silnih obaveza tokom snimanja serije „Ranjeni orao“ jednostavno nije imao vremena da se posveti nekoj marketinškoj kampanji i postane zaštitino lice nekog brenda. Jer je očigledno je da su pare tu…. Posle zavrešetka serije i premijere istoimenog filma, zgodni glumac kaže da razmatra ponude. bosiljcic-v
”Iz tehničkih razloga nisam mogao da ih prihvatim. Činilo mi se da bi bilo suviše da igram u seriji, a da u toku serije bude ubačena reklama u kojoj bih opet bio ja. Ponuđeno mi je da budem zaštitno lice nekoliko vrlo uspešnih firmi. Ne da glumim… Za osobu u javnom životu kojoj se nudi da bude nečije zaštitno lice, to je vrhunac… Nije bio pravi trenutak, ali sam konačno dovoljno slobodan da ozbiljno razmotrim neku od ponuda.” Hmm, biće ko da najviše njemu… Ivan! :)

4 Responses

  1. Meni je najbolji srpski glumac!Obozavam da gledam serije „Ljubav i mrznja“ i „Ranjeni orao“ u kojima glumi kao da nije u seriji!

  2. on je tako lep i zgodan! a uz to dobar glumac! sta ces vise od toga!!! zasto da neunovci svoju popularnost?! covek se bavi glumom da bib bio popularan1 sve na svetu se placa! zar ne?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI