Multibrand koncept radnja N Fashion/N Selection od sada i u Mercator Centru

(foto: PR)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Jedan od vodećih distributera renomiranih sportskih i modnih brendova N Sport, otvorio je ove nedelje svoju novu multibrand koncept radnju N Fashion/N Selection na novoj lokaciji u Mercator Centru u Beogradu.

U prisustvu brojnih zvanica iz sveta mode, medija i estrade predstavljen je jedinstveni spoj sport i fashion lifestyle, koji se prostire na više od 300 kvadratnih metara i predstavlja najbolji izbor vodećih modnih brendova: Lacoste, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Guess, Baldinini, Bogner, UGG, MOU kao i sportskih brendova: Puma, Adidas Originals, Nike, Converse, Reebok i mnogih drugih.

Marija Lazić, TV lice (foto: PR)

Poseban akcenat je stavljen na prvi denim bar grčkog brenda Staff jeans, jedinog evropskog proizvodjača handmade farmerki. Zvanice su mogle da se upoznaju sa procesom izrade farmerke i personalizacije svakog para. N Fashion/N Selection predstavlja koncept koji odgovara aktivnom životnom stilu savremenih muškaraca i žena koje uživaju da prave svoje jedinstvene modne kombinacije.

Snežana Dakić, TV lice (foto: PR)

Promoteri brendova Puma, pevač Zoran Kiki Lesandrić i Lacoste, glumac Ivan Bosiljčić, su bili specijalni VIP stilisti koji su prikazali svoje stilove za predstojeću sezonu jesen-zima 2017.

POSLEDNJE VESTI