Search
Close this search box.

Snežana Dakić: Sad sam licencirani agent za nekretnine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznata novinarka i TV lice, Snežana Dakić, svoju karijeru na malim ekranima gradila je godinama temeljno, međutim, posle višedecenijske karijer ona je odlučila da napusti televiziju i svoj posao zameni potpuno novim.

Snežana je svoju karijeru zvanično započela 1990. godine, a njene autorske emisije “U trendu” i “Život u trendu” koje su se pune 22 godine prikazivale na čak tri televizije, zbog čega je Snežana postala prepoznatljiva.

No, Snežana je odlučila da “stisne kočnicu” kada je javni posao u pitanju i svoje zanimanje potpuno promeni, jer, kako kaže, za to je imala više razloga.

“Ima više razloga, prvo, prilično sam umorna od proizvodnje TV sadržaja. Poslednjih pet godina sam osmišljavala i realizovala po 11 sati programa nedeljeno, što je jako odgovran posao. Trebao mi je odmor od stresa, rokova i rejtinga. Zatim, sve se promenilo kada su mediji u pitanju i to što mene interesuje, trenutno se ne traži. Nacionalne frekvencije preferiraju jednostavan sadrža, često i trivijalan i senzacionalan, namenjen naširoj publici, obrađen sirovo bez mnogo analiza i argumenata”, kaže Snežana iskreno za Nova.rs i dodaje:

“Nisam novinar za takav pristup i zato ću malo da pauziram od televizije, dok se ne steknu uslovi za ozbiljan “talk show”. Okrenula sam se nekretninama, pisanju i ličnom razvoju. Već dugo mi predstavlja veliki napor da udovoljavam ukusu publike i da se “dopadam”. Želim da radim u skladu sa svojim vrednostima, a takva prilika mi se nije ukazala.”

Naime, posao TV lica, ona je zamenila agentom za luksuzne nekretnine. Na tu ideju došla je na nagovr dobrog druga u čijoj komapaniji je trenutno zaposlena.

“Moj drug Ervin Pašanović je jedan od lidera u nekretninama i dao mi je tu ideju. Letos sam položila ispit, dobila licencu i zaposlila se u njegovoj privatnoj kompaniji. Poznajem dosta ljudi, imam stila i verujem da će mi ovo biti dobra odstupnica za budućnost”, kaže iskreno ona.

Iako je trenutno potpuno posvećena novom poslu, kaže da je ljubav prema voditeljstvu uvek prisutna i da će isti najverovatnije pokrenuti na neki drugačiji način.

“Mislim da cu se okrenuti digitalu: you tube, podkast… Mada ne bezim ni od dobre ponude za TV”, rekla je Snežana.

POSLEDNJE VESTI