Prati nas

Extra

Pre 2 godine tražila alimentaciju od 1.500 evra, a danas proziva žene na taj račun

(foto: Instagram/snezanadakic)

(foto: Instagram/snezanadakic)

Snežana Dakić je u jednoj emisiji isprozivala žene koje se udaju samo kako bi ih neko izdržavao, te je očigledno zaboravila da je samo pre dve godine, nakon razvoda, tražila alimentaciju od bivšeg supruga u visini od 1.500 evra mesečno.

Tada je dodala i da je sigurna da suprug njihovo dete neće lišiti luksuza na koji ju je navikao. “Ne bi on dozvolio da dete posle jahte i luksuznih hotela uopšte ne ide na more, a da on nastavi da krstari našim plovilom za koje jedan rezervoar goriva košta kao prosečna plata”, ispričala je Snežana tada za Hello.

Ipak, slično onom starom, biblijskom poređenju da neki ljudi vide trunku u oku drugoga, a u svom ni balvan ne vide, tako je i Dakićeva nedavno, kako prenosi Kurir, izjavila sledeće: “Mislim da se udaju samo žene kojima je to potrebno ili zato što treba da rađaju decu ili zato što treba da im pomogne neko u izdržavanju. Ja nemam nijednu ni drugu nužnost, hvala Bogu. Dete imam, a izdržavam se sama. Tako da meni muškarac treba za ljubav i za suživot. Iskustvo je pokazalo da ako se sa nekim obavežeš na jednu vezu, to te prilično isključuje iz svih drugih aspekata života, koji je u mom slučaju vrlo bogat. I druženja i putovanja i slobodno vreme kojim mogu da upravljam. U ovom trenutku ne bih bila spremna da ustupim bilo kome slobodno vreme i mislim da sloboda zapravo u tom smislu nema cenu. Svi muškarci, naročito muževi, imaju određene zahteve, a kompromisi na koje sam ja sada spremna mnogo su manji nego ranije.”

5 komentara

5 Comments

 1. Castles

  17. 04. 2017. at 17:14

  Potpuno nebitna Vučićeva uvlakuša. Obična kalaštura bez karaktera, a još gore bez trunke stila i ukusa.

 2. BOOM!

  17. 04. 2017. at 18:25

  Ko je ova kretura? I cime se bavi??

 3. skandalka

  17. 04. 2017. at 21:20

  Ovoj tetki u godinama ceo zivot fali dobar q, pa je prolupala. Ovo je samo manifestacija nedostatka istog . Mucenica

 4. blahblah

  18. 04. 2017. at 00:01

  Zena je u rangu sa Marjanom Mateus, obe misle da su pametne i uspesne, a ustvari su sponzoruse.

 5. Toksi

  19. 04. 2017. at 00:33

  Pa realno kako ona da preživi sa manjom alimentacijom kad joj 500e treba samo za puder. Ovako izgletovana liči na spomenik majmunu Samiju u Beo ZOO vrtu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top