Prevara u krvi: Bivši muž Snežane Dakić vara i novu suprugu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vladimir Mikić, bivši muž Snežane Dakić uhvaćen je navodno u prevari sadašnje supruge Jovane Miljković. Kako je Kurir objavio, Mikić se ljubio javno sa ljubavnicom, a sada je njegova supruga progovorila i otkrila kako se oseća nakon saznanja da je prevarena.

Jovana, koja je nedavno saznala da je u drugom stanju, kaže da će ipak ostati u braku.

“Ja nisam javna ličnost i ne bih ništa komentarisala. Molim vas da me razumete. Ne bih zalazila u to jer sam trudna. Mi smo prošli trnovit put da bismo opstali zajedno, imamo predivnu ćerku i dete na putu. Upravo zbog toga neće biti razvoda. Vladimira neću prepustiti ljubavnici, ona je prolazna avantura, kao i mnogo toga u životu. Svakako ne bismo dozvolili da jedna prolazna avantura uništi ono što smo stvarali i gradili. Niko nije cvećka, a savršeni brakovi ne postoje. Vladimir je odličan otac i dobar muž i njegovo mesto je upravo u našoj kući. Hvala vam na razumevanju”, rekla je povređena Mikićeva supruga za Kurir.

Bez obzira na to što je Jovana Vladimiru oprostila neverstvo, ona je trenutno sa osmomesečnom ćerkom kod svojih roditelja van Beograda, a po rečima našeg izvora, nije joj lako nakon što su se njene sumnje obistinile.

“Jovana je već neko vreme sumnjala da je muž vara. Pored toga što je osetila promenu po njegovom ponašanju i sve češćim “poslovnim” putovanjima, načula je priče da se on viđa sa sekretaricom. U više navrata su ulazili u rasprave zbog toga, ali on je uvek negirao da joj je neveran. Međutim, kad je Jovana saznala da je opet trudna, situacija se smirila i Mikić je opet postao brižan muž, kome je porodica na prvom mestu. Kad je videla dokaz njegovog neverstva u novinama, nije joj bilo lako, pogotovo jer je u drugom stanju, ali razvod ne želi ni da razmatra. Odlučila je zbog dece da pređe preko toga i pruži mu drugu šansu. Upravo je zbog toga otišla kod svojih roditelja – da bi se malo distancirala i pobegla od brojnih spekulacija. S Mikićem je konstantno na telefonskoj vezi, a on je ubeđuje da više neće viđati švalerku i da će joj opet biti veran”, otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, biznismen je oko Uskrsa započeo tajnu ljubavnu romansu sa 25-godišnjom S. M., koja radi kao sekretarica u njegovoj firmi. Tada su bili na putu u Parizu, a nedavno su nekoliko dana proveli u Sarajevu, gde su takođe viđeni. Takođe, uhvaćeni su zajedno u jednom restoranu. gde nisu krili strasti, pa su se čak i ljubili, a Kurir je došao u posed tih fotografija.

POSLEDNJE VESTI