Uvek u trendu: Snežana Dakić tvrdi da se bavi nuklearnom tehnologijom u medicini

Sve je pod kontrolom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sve je pod kontrolom

Voditeljka Snežana Dakić je nakon dugogodišnje televizijske karijere promenila profesiju, te je postala PR u Direktoratu za radijacionu i nuklearnu energiju.

Ona je juče za Nova.rs ovu informaciju i potvrdila, a sada se oglasila opširnim saopštenjem za javnost.

U njemu objašnjava kako je došlo do toga da voditeljka lajfstajl emisije postane PR i konsultant za sajt Direktorata za radijacionu i nuklearnu energiju.

Istraživanje u toku

„U Direktoratu ‘Srbatom’ sam zadužena za sadržaj na sajtu i portalu. Tečno govorim engleski, španski, francuski i ruski, tako da mogu da obrađujem teme iz stranih izvora. Bavim se i javnim nastupom, a Direktorat okuplja puno naučnih saradnika, koji učestvuju na raznim konferencijama,“ počela je ona.

„Sve je počelo sa pripremom konferencije “Nuklearna sigurnost danas”, za koju im je bila potrebna osoba sa velikim novinarskim iskustvom oko pripreme panela i panelista, a potom i oko obrade svih tih informacija u dalji sadržaj – elektronski i štampani“, kaže Snežana i dodaje:

„Učestvovala sam na više hiljada konferencija kod nas i u inostranstvu. Moj angazman na “Ženskoj TV” je upravo bio istekao, bila sam slobodna, trebao mi je posao, a i odgovarala mi je promena,“ naglašava ona.

„Tekstovi koje pišem uglavnom se bave primenom nuklearne tehnologije u medicini, privredi, poljoprivredi, nauci i svakodnevnom životu. A tu su i istine i zablude o raznim vrstama zračenja, pa i jonizujućem“, kaže Dakićeva i ističe kako je zanimljivo raditi s obrazovanim ljudima.

POSLEDNJE VESTI