J.Lo: Priznajem, srljala sam iz veze u vezu!

J.Lo će se ipak neko vreme posvetiti sebi. (foto: ELLE UK)

Jennifer Lopez važi za jednu od najseksipilnijih žena na svetu, ali ipak je nakon tri propala braka i nekoliko veza i dalje sama. Ona je progovorila o svojim razvodima i vezama i kako to danas gleda na svoje propale ljubavi. Otkrila je da je sve uvek radila iskreno i otvorenog srca i da ni za čim ne žali.

Poznati koji su se venčavli 3 ili više puta!

Ojani Noa je bio njen prvi suprug, u periodu od 1997. do 1998. godine, nakon tog braka venčala se sa plesačem Cris Juddom i provela sa njim u braku period od 2001. do 2003. godine, nakon čega je usledio brak sa pevačem Marc Anthonyjem koji je trajao punih deset godina, od 2004. do 2014. godine. Između brakova bila je u vezama sa reperom Puff Diddyjem, glumcem Ben Affleckom i plesačem Casper Smartom koji je poslednji dečko ove latino dive.

Odata počast najmoćnijim ženama sveta!

Istina je da sam izlazila iz veze u vezu, ali se nikako ne stidim svojih odluka. Uvek činim ono što mislim da je ispravno u tom trenutku i radim ono što osećam da treba da uradim,” rekla je J.Lo i dodala da je odlučila da neko vreme provede sa samom sobom i da jako dugo nije bila fokusirana samo na sebe.

Bivši muž J.Lo: Prestani da praviš budalu od sebe!

Prijatelji pokušavaju da mi nađu partnera, ali to mi u ovom trenutku nije prioritet. Jedini prioritet sada su mi moja deca.” rekla je pevačica koja iz braka sa pevačem Marc Anthonyjem ima blizance Maxa Emmu.

Naravno da i dalje verujem u ljubav, ali se još uvek pitam ko je dovoljno dobar da uđe u moj život i život moje dece” završila je Jennifer.

J.Ž./Tračara.com

Povezane vesti