Search
Close this search box.

Poznati koji su se venčali čak tri puta…i više

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznato je da brakovi u šou biznisu obično ne traju dugo. Mnogi koji nas čitaju nisu dovoljno stari da bi se sećali svih brakova i razvoda zvezda koje danas volimo tako da smo pripremili za vas interesantan specijal o poznatima koji su se venčavali čak tri puta. A za kraj smo vam ostavili i malo iznenađenje. Da li znate ko je bio u braku čak 8 puta? Ali, polako, idemo redom…

Kate Winslet (foto: Facebook)

Glumica koju smo zavoleli još kao Rose u Titanicu, Kate Winslet, je čak tri puta stajala na ludi kamen. Prva dva puta se odlučila za kolege iz filmske industrije, Jim Threapletona i Sam Mendesa, koji bi trebalo da imaju razumevanja za život filmske zvezde pošto su ceo svoj život proveli sa one strane kamere. Međutim, izgleda da ta formula nije proradila, pa se treći put Kate odlučila za potpunog anonimusa Ned Rocknrolla. Iz sva tri braka 39-godišnja glumica ima po jedno dete.

Tom Cruise (foto: GQ)
Tom Cruise (foto: GQ)

Tom Cruise iza sebe ima 3 braka sa 3 glumice. Prva na listi je bila Mimi Rogers. 1990. godine se razvodi od nje, a iste godine na setu za film Dani groma upoznaje Nicole Kidman sa kojom će biti u braku narednih 11 godina. Upola kraći je bio brak sa Katie Holmes i verovatno je ovaj put Tom dobro naučio lekciju da brakovi slavnih obično nemaju budućnost.

Drew Barrymore (foto: Pinterest)
Drew Barrymore (foto: Pinterest)

Drew je treća po redu na našoj listi jer je i njoj broj tri magičan. Trenutno je u trećem braku sa Will Kopelmanom sa kojim ima dve ćerke. Iza nje su kratkotrajni brakovi sa Jeremy Thomasom i Tom Greenom. Nadamo se da je ovoga puta treća sreća.

Kim Kardashian (foto: GQ)
Kim Kardashian (foto: GQ)

I čuvena starleta se tri puta udavala. Davne 2000. godine je bila u braku sa Damon Thomasom. Iako su bili tek 4 godine u bračnoj zajednici to je i čitava večnost ukoliko se uporedi sa njenim neslavnim brakom sa NBA igračem Kris Humphriesom koji je trajao svega 72 dana! U maju ove godine, Kim je imala spektakularno venčanje sa reperom Kanye Westom i dobila svoje prvo dete North West.

Jennifer Lopez (foto: Twitter)
Jennifer Lopez (foto: Twitter)

Jennifer Lopez takođe iza sebe ima 3 neslavna braka. Prva dva su bila manje pompezna, sa producentom Ojani Noaom i igračem iz svoje trupe Cris Juddom. Mnogo više se pisalo o braku sa Marc Anthonyjem u koji je stupila samo pola godine nakon duge veridbe sa Ben Affleckom. J Lo je trenutno ponovo solo.

Demi Moore (foto: Vogue)
Demi Moore (foto: Vogue)

Iako mnogi pamte samo njen brak sa znatno mlađim Ashton Kutcherom, Demi je pre toga delila bračnu postelju sa Freddy Moorom i poznatim glumcem Bruce Willisom. Iz prvog braka ima dve ćerke Rumer i Tallulahu, a iz braka sa glumcem iz kultnog filma Umri muški treću ćerku Scout.

Charlie Sheen (foto: Tumblr)
Charlie Sheen (foto: Tumblr)

Glumac koji je sve češće na meti tabloida zbog raznoraznih skandala iza sebe ima, pogađate, 3 braka. Tri puta je izgovorio sudbonosno ‘da’ i to pred Donnom Peele, Denise Richards i Brooke Mueller. Ove godine se verio sa Brett Rossi. Da li je na redu i četvrto ‘da’ glumca koji nam je prirastao srcu nakon Dva i po muškarca?

Pamela Anderson (foto: Facebook)
Pamela Anderson (foto: Facebook)

I čuvena silikonska lepotica iz Čuvara plaže je tri puta rekla ‘da’. Ili 4? Kako se uzme. Nakon braka sa Tommy Leejem i Kid Rockom, po drugi put se venčala sa Rick Salomonom. Valjda će ovaj put biti trajnije nego prošlog puta.

Shannen Doherty, levo (foto: UsWeekly)
Shannen Doherty, levo (foto: UsWeekly)

Nešto stariji je Shannen Doherty se sećaju iz Beverly Hillsa, a mlađi iz Čari, a i ona je od 2011. u trećem braku. Na njenoj listi muževa su: Ashley Hamilton, Rick Salomon, isti onaj koji se dvaput venčao sa Pamelom i sadašnji muž Kurt Iswarienko.

Nicolas Cage (foto: DailyMail)
Nicolas Cage (foto: DailyMail)

Izgleda da i za ovog glumca važi ona stara izreka treća-sreća. Još od 2005. godine je oženjen sa Alice Kim, a prethodile su joj Patricia Arquette i Lisa Marie Presley.

A za kraj smo ostavili ono najbolje. Ko je čak 8 puta rekao sudbonosno ‘da’?

Larry King (foto: CNN)
Larry King (foto: CNN)

Da, dobro ste pročitali. Legendarni voditelj je bio čak 8 puta u braku. Treba spomenuti Fredu Miller, Annette Kaye, Mickey Sutphin, Alene Akins, Sharon Lepore, Julie Alexander i Shawn Soutwick. Za one koji su, ipak, izbrojali sva imena i pobedonosno uzviknuli da ih je 7 treba ih razočarati. Larry King je dva puta bio u braku sa Alene Akins.

Ipak, ovo nije kraj naše liste. Kada imamo kralja zašto ne bismo imali i kraljicu?

Elizabeth Taylor (foto: UsWeekly)
Elizabeth Taylor (foto: UsWeekly)

Živa legenda i ikona koju nije potrebno posebno predstavljati je takođe 8 puta stajala na ludi kamen. Nećemo trošiti mnogo reči, samo ćemo vam proslediti njen spisak: Conrad Hilton Jr., Michael Wilding, Michael Todd, Eddie Fisher, Richard Burton (2 puta! ), John Wagner i Larry Fortensky.

N.M./Tracara.com

POSLEDNJE VESTI