James Dean je bio gej?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Spekulacije o seksualnoj orijentaciji James Deana traju već decenijama. Novi biografski film baca sasvim drugačije svetlo na život legendarnog buntovnika bez razloga.
U režiji Matthew Mishory, koga francuski magazin Les Inrocks opisuje kao novu nadu američke indi kinematografije, u svom novom ostvarenju Joshua Tree, 1951: A Portait of James Dean, otkriva da je glumac, koga na velikom platnu igra James Preston, imao seksualne odnose i sa muškarcima. Naime, u filmu je nekoliko scena u kojima James vodi ljubav sa muškarcima. Pogledajte trejler… Inače, diva svetskog glumišta Elizabeth Taylor jednom novinaru je otkrila da je Jamesa zlostavljao sveštenik kada je imao 11 godina. Novinara je obavezala da sačuva tajnu do njene smrti. „Kad je Džimi imao 11 godina, majka mu je umrla, a jedan sveštenik je počeo da ga zlostavlja. Mislim da ga je to proganjalo čitav život. Tačnije znam. Mnogo smo pričali o tome. Tokom snimanja Diva ostajali smo i pričali po celu noć, a to je jedna od stvari koju mi je otkrio“, navodno je izjavila Elizabeth.

10 Responses

  1. najsarmatniji covek ikad, tesko da ce ga ko nadmasiti….

    mislim da bi James Franco bio bolji izbor, sto se tice fizicke slicnosti, minimalne su razlike

  2. ma svi su muskarci gej samo im se cini da nisu -.- smorili su vise…

  3. Ah ništa novo. O Dinovoj biseksualnosti se odavno već pisalo. Veliki glumac u svakom slučaju.

  4. Jupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Sto volim pametne muskarce,hahahha.Go Geye vi,Go! Amy lee vas podrzava..hahahah..!!!!!!!!!

  5. NAJLEPSI GLUMAC,da je ziv kako bih ga..ne verujem da je bio derpe..STASI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI