Search
Close this search box.

Jason Derulo nastupio u Beogradu, pričao na srpskom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.instagram.com/p/Bpf5faUhnLk/?taken-at=60503892428

Pevač Jason Derulo sinoć je nastupio pred nešto više od 5000 obožavatelja u Štark areni u Beogradu, u okviru svetske turneje.

Pevačev drugi nastup u Srbiji ostaće upamćen po sjajnim koreografijama, velikim hitovima i oduševljenim obožavateljkama i obožavateljima. No, Derulo se potrudio da stvari podigne na viši nivo sa par reči na srpskom jeziku, piše Teen Star.

„Šta ima, kako ste,“ izgovorio je on u jednom trenutku, nakon čega je usledio frenetični vrisak Arene.

Srbija mu se očigledno toliko svidela nakon prošlogodišnje posete, jer je prilikom prvog obraćanja publici otkrio da je koncert u Beogradu napravljen po njegovom zahtevu.

‘’Kada smo planirali ovu turneju i kada sam gledao zakazane datume video sam da nedostajete. Odmah sam rekao: ‘Gde je Srbija? Dodajte mi i Srbiju’’, izjavio je pevač, koji je nedavno tokom jednog intervjua izjavio da su mu se u Srbiji najviše dopala hrana. Međutim, nije ostao ravnodušan i na devojke.

Tokom pesme IT girl, Jason je rešio da na scenu izvede jednu od devojaka iz publike. „Čuo sam da su Srpkinje najlepše devojke. Ne mogu da nastavim ovaj koncert bez IT devojke,“ rekao je on, a potom scenu podelio sa devojkom po imenu Marijana.

Pogledajte deo atmosfere sa koncerta u nastavku.

https://www.instagram.com/p/Bpfo18flN8Q/?taken-at=60503892428

https://www.instagram.com/p/Bpfuq1HhbA1/?taken-at=60503892428

https://www.instagram.com/p/BpgwluLFiEt/?taken-at=60503892428

https://www.instagram.com/p/BpfpzBLHsIO/?utm_source=ig_embed

POSLEDNJE VESTI