Jedan od ‘Doktora’ u duetu sa finalistkinjom X Factora!

Prvi singl - zajednička pesma (foto: PR)
Prvi singl – zajednička pesma (foto: PR)

Vanja Mišić, šarmantna pevačica iz Banja Luke koja je u takmičenju X Factor oduševila publiku svojim specifičnim glasom i Armin Malikić nekadašnji član boy benda Doktori objavili su svoj prvi duet Od magle i sna – i to baš na Vanjim dvadeset prvi rođendan. Ova balada je proizvod lepe saradnje i dragog prijateljstva između dvoje mladih i talentovanih izvođača.

“Prezadovoljni smo saradnjom, ovo je važan korak u našem daljem nastojanju da se bavimo muzikom. Tekst za ovu pesmu napisao je Armin, dok smo muziku radili zajedno. Zanimljivo je da je pesma izašla baš na moj rođendan, kao poklon svim ljubiteljima naše muzike! Eto: pesma umesto torte!” uz osmeh ističe Vanja.

Superfinalisti prve sezone X Facora Vanja i Armin već mesecima unazad pripremaju i svoje solo albume. “Uskoro nas očekaju i objave naših solo albuma. Veoma smo uzbuđeni zbog svih lepih događaja koji slede! Svakako, maksimalno ćemo se podržavati i u našim solo karijerama.” naglašava Armin koji ima i maksimalnu podršku svojih kolega iz nekadašnjeg boj benda Doktori.

Poslušajte pesmu!

https://www.youtube.com/watch?v=1yigj95eYfY

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top