Search
Close this search box.

Jelena Tomašević i Sergej Ćetković napustili Pinkove zvezdice zbog rijaliti zvezde

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako su snimili prvu epizodu emisije Pinkove zvezdice – All stars, Jelena Tomašević Sergej Ćetković rešili su da napuste emisiju zbog rijaliti zvezde Kristine Kockar, koja se našla u stolici pored njih.
Prva koja je napustila crvenu fotelju je pevačica Jelena Tomašević koja, prema saznanjima dnevnog lista ALo, nije želela da sedi sa Kristinom u žiriju. Vodeći se savetima svojih fanova, odlučila da je ona „umetnica i pevačica, a ne cirkuska zvezda“, kako su joj mnogi sugerisali. „Dragi moji, prethodne četiri godine u našim „Pinkovim zvezdicama“ upoznala sam mnogo božanstvene dece, naslušala se predivnog pevanja, smejala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vreme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu. Uvek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić,“ napisala je pevačica na Instagramu. Ipak, čini se da je na snimanju prve emisije Tomaševićeva zaboravila na bitan projekat, jer je u izjavi za TV Pink rekla kako se raduje novoj sezoni. „Mi smo ovde svi jedan tim i deca su glavne zvezde i mi smo ovde njihova podrška, savetnici i navijači i divno je da smo svi tu,“ rekla je ona. Dan kasnije – ali mnogo tiše, žiri je napustio i Sergej Ćetković. I on je na snimanju prve emisije bio oduševljen „novim konceptom produkcije“. „Jedno bravo za produkciju što se setila ovog interesantnog koncepta i mislim da ovi klinci zaista to zaslužuju i videćemo ko je najbolji od najboljih,“ izjavio je on.
Umesto njih, u žiriju su sada Milan StankovićNataša Bekvalac. Ipak, u promotivnom videu koji se može pronaći na YouTubu, vidi se deo emisije u kojoj zajedno u žiriju sede Sergej, Jelena, Kija, Leontina Goca Tržan, koji su bili originalni žiri. Gde je pošlo po zlu, nakon snimljene emisije – nije poznato.

POSLEDNJE VESTI