in

Stanković prekinuo snimanje ‘Pinkovih Zvezdica’ zbog svađe sa Kijom: Nije ti ovo ‘Zadruga’


Milan Stanković se nedavno vratio u crvenu stolicu Pinkovih Zvezdica i odmah upao u veliku raspravu sa Kijom Kockar, zbog čega je prekinuto snimanje takmičenja.

Naime, Milanu Stankoviću su zasmetali komentari Kije Kockar, pa ju je obasuo brojnim uvredama, na šta mu ona nije ostala dužna, zbog čega je ustao iz stolice i otišao sa snimanja.

„Milanu je već neko vreme dosta Kijinog ponašanja, ali nikome nije jasno šta njemu tačno smeta. Samo je u jednom trenutku počeo da se primećuje animozitet između njih dvoje, a sve je eskaliralo pre tri dana na snimanju Pinkovih zvezdica“, navodi izvor Blica, koji se našao na snimanju, pa objašnjava kako je došlo do sukoba.

„Milanu je smetao stav koji je u tom trenutku Kija iznela i odlučio je da joj više ne ćuti. Jasno joj je poručio da ne može sebi da daje za pravo da se ponaša tako i da ovde nema mesta sujeti. Njih dvoje su se žestoko sukobili i izneli niz uvreda na račun jedno drugog. Milan je u jednom trenutku Kiji besno rekao: ‘Nije ti ovo Zadruga'“,  objašnjava izvor.

Međutim ni Kockareva nije ostala dužna Stankoviću, pa mu je uzvratila psovkama i prozvala ga da on nema pravo ništa da joj priča, što je dodatno iznerviralo pevača – toliko da je ustao iz svoje stolice i napustio snimanje.

„Milan je toliko bio ljut i besan, da je čak razmišljao da više ne bude deo Pinkovih zvezdica. Izašao je sa snimanja i poručio produkciji da neće biti deo šoua zbog ovakvog ponašanja. Posebno ga je iznerviralo što je Kockareva toliko glumila zvezdu prema njemu, a on je bio jedan od retkih koji ju je podržao kada je tek krenula sa pevačkom karijerom“, navodi izvor blizak pevaču.

Da je zaista došlo do sukoba, potvrdio je i Stanković kada je izjavio: „U tom trenutku je to bio jedini način da prekinem sa pretvaranjem dečijeg šoua u nešto čemu tu nije mesto. Tu ne sme biti mesta sujeti“.