Search
Close this search box.

Ove hitove je napisala Emina Jahović, a to sigurno niste znali

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pop pevačica Emina Jahović iza sebe ima sjajnu internacionalnu karijeru izvođača i brojne hitove u 15 godina dugoj karijeri.

Međutim, mnogi ne znaju da je ona, osim svojih, pisala i mnoge numere za svoje kolege, koje su postale veoma slušane. U nekima je kompletan autor, a negde potpisuje samo tekst. Portal Mnsblog.weebly.com izdvojio je pet pesama za koje sigurno niste znali da je napisala Emina.

Adnan i Kaya – Srce plače

Babaja iz Živinica je pobedio na prvom i jedinom izdanju takmičenja Operacija trijumf i objavio ovaj singl sa Kayom Ostojić 2009. godine. Pesma je bila veliki hit, a test za nju i aranžman je uradila uparvo Emina Jahović.

Jelena Tomašević – Vertigo

Ovo je jedna novija numera koju je Emina napisala za svoju dobru prijateljicu Jelenu, a na nedavnom koncertu Tomaševićeve u Sava Centru zajedno su pred publikom izvele ovaj brzi, letnji hit.

Sergej Ćetković – Moj svijet

Sergej se ovom numerom takmičio kao izvođač na Evroviziji 2014. godine, a u delegaciji Crne Gore bila je i Emina. Ona je Ćerkoviću pomogla oko teksta, te je potpisana kao ko-autor.

Željko Joksimović – Znam

Željko i Emina zajedno su bilu u žiriju X Factora i pevačica je kolegi napisala tekst za numeru Znam, sa njegovog poslednjeg albuma.

Dragana Mirković – Zapaliću srce

Kantautorka iz Pazara našla se i kao autor na albumu Dragane Mirković pre nekoliko godina. Tada je za nju napisala pesmu Zapaliću srce.

https://youtu.be/QVxy_AEw0RA http://mnsblog.weebly.com/

POSLEDNJE VESTI