in

Jennifer Garner u suzama brani decu od paparaca

Jennifer Garner se bori za privatnost svoje dece

Američka glumica Jennifer Garner rešila je da otpočne ozbiljnu borbu protiv paparaca. U sudu je izjavila da je život okružen njima preveliki pritisak za njenu porodicu.

Jennifer Garner u sudu se pojavila zajedno sa koleginicom Halle Berry, da bi svedočila o tome pod kakvim pritiskom odrastaju deca holivudskih zvezda. Jennifer kaže da je taj način života grozan, jer ona to nisu birala i da to prosto mora da prestane. Ona se zaplakala dok je izlagala pred sudijama, boreći se za privatnost svoje dece.

”Volim moju decu, ona su divna, lepa i nevina. Ne želim fotografe koji vrište da se pojavljuju gde god da idemo, svaki dan, po ceo dan. Oni ne prestaju da traumatiziraju moju decu”– rekla je očajna Jennifer i dodala da se zahvaljuje sudu što je imala priliku da svedoči, zaplakavši se.

Halle Berry i Jennifer Garner bore za to da se uvede zakon, koji će braniti paparacima da slikaju dete bez odobrenje roditelja ili staratelja. Ti ljudi, kako ih sad zove moja ćerka, čekaju ispred naših vrata svakoga dana, čak i na Božić”– izjavila je Halle.

 

 D. J. / Tracara.com