Jennifer Lopez i Alex Rodrigues zajedno proslavili rođendane

Jennifer Lopez i njen verenik Alex Rodrigues zajedno su proslavili svoje rođendane i pokazali svima da su, uprkos nekoliko nesuglasica u njihovoj vezi, srećniji nego ikada.

Pop zvezda će 24. jula ove godine napuniti 48 godina, dok će Alex tri dana kasnije napuniti 42. Slavljenici su se na proslavi pojavili nasmejani i besprekorno stilizovani, što je Rodriguez podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, objavivši sliku sa svojom verenicom uz opis „Srećan nam rođendan!!!“

View this post on Instagram

Happy Birthday to Us!!! #leos 🇩🇴🇵🇷 #305

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Par se verio prošlog meseca, kada je Alex zaprosio Jennifer na njihovom odmoru u Parizu, međutim, nedugo nakon veridbe J.Lo je  postala veoma nervozna po pitanju braka. „Jennifer konstantno govori Alexu da još uvek nije spremna za brak. Alex ju je molio da odredi datum venčanja. Ona ga voli, ali mu je rekla da će venčanje sačekati, dok ona ne odluči drugačije“ ističe izvor.

Jennifer i Alex su očito rešili da ostave sve nesuglasice iza sebe, izgledajući srećno i zaljubljeno, a mi im čestitamo i želimo još mnogo rođendana proslavljenih zajedno.