in ,

Jennifer Lopez i Ben Affleck uživaju zajedno u vili vrednoj 18 miliona dolara

foto: hawtcelebs

Pevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck već neko vreme uživaju u iznajmljenoj luksuznoj vili u Majamiju, gde vešto pokušavaju da sakriju svoji intimu.

Ljubavno gnezdo pevačice i glumca nalazi se u Majami Biču. Vila se prostire na 929 m2 i ima 11 spavaćih soba, 12 kupatila, 3 garaže i privatnu teretanu.

Imanje poseduje i ogromni bazen, đakuzi i spa centar. Ispred vile se nalazi i pristanište za brodove, dok u dvorištu postoji gostinjska kuća.

Nije poznato J Lo plaća iznajmljivanje ove vile, niti koliko planira da se zadrži tamo, ali je poznato da je upravo ova vila prodata prošlog meseca dizajneru nakita Polu Moreliju, koji ju je kupio za 18 miliona dolara.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez Fanpage (@jloverg12)

Pevačica je ovog meseca provodila vreme u Los Anđelesu sa Affleckom, a nakon „Vax Live“ koncerta otputovali su na odmor na 7 dana.

Podsetimo, Ben i Jennifer su otpočeli vezu davne 2002. godine, ubrzo su se verili i trebalo je da se venčaju u martu 2003. godine, ali početkom 2004. su raskinuli.

„Jasno je da su se stare iskre ponovo probudile, ali ne žele ništa da forsiraju. Kada dođe vreme za zvaničnu potvrdu ljubavi, verovatno će to objaviti na društvenim mrežama ili zajedničkim pojavljivanjem na nekom javnom mestu“, objasnio je izvor.