Prati nas

Vesti

Jennifer Lopez je kontrol-frik: Alexu smeta njena opsednutost da o svemu odlučuje!

Ipak nije sve tako sjajno u njihovom naizgled savršenom braku

Prema navodima izvora bliskog paru, Jennifer Lopez voli da bude glavna i da bude ta koja odlučuje o svemu! I iako ona i njen suprug Alex Rodriguez do sada nisu imali problema, u poslednje se vreme se pevačica prema njemu navodno ponaša kao prema svojim zaposlenima.

Zna da ima problema sa kontrolom, ali je jednostavno takva: o svemu u životu mora da odlučuje ona, od toga gde idu na odmor, do toga šta jedu ili oblače” , naveo je izvor.

Jennifer je navodno otišla toliko daleko da je krenula i da uređuje društvene mreže svog supruga, pa čak i njegovu sekciju sa komentarima, u kojima ona lično odlučuje o onome što javnost može da vidi.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Alex je u jednom trenutku poludeo i rekao da je voli, ali da mora malo da se opusti i da ga pusti da diše, što je iznenađujuće ona dobro podnela” , dodao je izvor. “Voli muškarce koji se ne boje da kažu da je preterala.

Podsećamo, Alex Rodriguez i Jennifer Lopez su već nekoliko godina u vezi, a par se nedavno venčao na plaži. što je potvrdio nekoliko dana kasnije putem društvenih mreža.

1 komentar

1 komentar

  1. Jelena

    15. 07. 2019. at 11:37

    Nisu se vencali nego verili

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top