Jennifer Lopez proslavila 46. rođendan!

(foto: PacificCoastNews)

Zrači svojom lepotom, kao i uvek (foto: PacificCoastNews)Latino diva Jennifer Lopez proslavila je svoj 46. rođendan u jednom popularnom njujorškom klubu. Pevačica je izgledala zanosno u uskoj haljini koja je otkrivala njeno telo, ali i polovinu zadnjice, pa su prisutni paparaci komentarisali da pevačica na sebi nije imala donji veš.

J-Lo je dugo pripremala ovu žurku, pa je bila uključena i u planiranje svakog detalja i dekoracije kako bi ona i njeni gosti uživali u provodu tokom cele noći.

Savršena i u petoj deceniji (foto: PacificCoastNews)Jedna od najpopularnijih zvezda stigla je na svoju žurku sa dečkom Casperom Smartom, a pri dolasku oduševila je prisutne savršenim svojim izgledom, dokazujući da vreme radi za nju i u petoj deceniji.

https://twitter.com/JLoToday/status/625365744201650177

Ludoj zabavi prelepe dive među brojnim gostima prisustvovali su i bivši dečko Khloe Kardashian, reper French Montana, reper Fat Joe sa suprugom Lorenom, kao i meksička megazvezda Thalia.

https://twitter.com/1OAKNYC/status/625324293984002049

Gosti su uživali u dobrom provodu do ranih jutarnjih sati, a J.Lo je klub napustila u pratnji Caspera, što je definitivno znak da u njihovoj vezi ponovo cvetaju ruže.

Jesnnifer sa French Montanom, Fat Joeom i njegovom suprugom Lorenom, i Thaliom (foto: Instagram)
Jennifer sa French Montanom, Fat Joeom i Thaliom (foto: Instagram)

Uživala u žurci sa gošćama (foto: Instagram)
Uživala u žurci sa gošćama (foto: Instagram)

J.Lo sa gostima pred samu žurku (foto: Instagram)
J.Lo sa gostima pred samu žurku (foto: Instagram)
 

Povezane vesti

Back to Top