‘Jersey Shore’ se vraća na male ekrane sa originalnom ekipom

Jersey Shore je tokom tri godine, koliko je emitovan, promenio trendove rijaliti emisija. Publika je obožavala da gleda dramu koja se dešava u kući punoj neodgovornih pojedinaca, a iako je MTV pokušao da dostigne popularnost ove emsije drugim rijaliti programima, kao što su Geordie Shore, Warsaw Shore ili Acapulco Shore, ni jedna ekipa nije pridobila srca fanova kao originalna postava. Zato su se svi oduševili nakon što je MTV objavio da se Jersey Shore vraća sa još jednom poslednjom sezonom.

MTV je ove nedelje najavio Jersey Shore Family Vacation, emisiju u kojoj će se originalna ekipa ponovo sastati i provesti letovanje zajedno sa svojim porodicama.

U novim epizodama ćemo gledati Deenu Nicole Cortesu, Paula ‘Pauly D’ Delvecchia, Jennu JWOWW Farley, Vinnyja Guadagnina, Ronnija Ortiz-Magra, Nicole Snooki Polizzi i Mika Sorrentina, a lokacija snimanja ove sezone jeste letovalište Seaside Haights u New Jerseyju.

Dodatne informacije još uvek nisu objavljene, te se ne zna zašto Sammi neće učestvovati u nastavku, niti kada će emitovanje poslednje sezone početi, iako se očekuje da to bude negde u 2018. godini.

Povezane vesti

Back to Top