in

Zvezda „Jersey Shore-a“ ima novi šou


Pauly D project

Znate ga kao deo družine koja je vladala obalama Jersey Shorea. Sada je došlo vreme da Paul Pauly D Delvecchio dobije prostor samo za sebe!

U novoj polu-dokumentarnoj MTV-jevoj seriji The Pauly D Project, upoznaćete Paulyja u sasvim novom svetlu – dok od svetski poznatog cimera postaje svetski poznati DJ. Na tom putu pomoći će mu verni prijatelji iz rodnog grada Rhode Island, koji su bili uz njega i pre nego što je postao deo najgledanije MTV-jeve serije Jersey Shore.

Ni ovog puta neće izostati zbijanje šala, šepurenje i prepoznatljiva frizura koja mu je postala zaštitni znak. Ali sada je mnogo veći ulog u pitanju i neće se sve vrteti oko lepih devojaka, lude zabave i dobre muzike.

San da postane uticajno ime u svetu muzike je konačno počeo da mu se ostvaruje – Pauly je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom rep ikone 50 Centa i pridružio se Britney Spears na njenoj Femme Fatale turneji, a sa tim su došla i svakodnevna snimanja, intervjui i medijska pojavljivanja. Ipak, iako teret slave nikad nije bio lak, sa pravim prijateljima uz sebe on može da bude veoma, veoma zanimljiv!

Pratite avanture Paulyja D-ja i njegovih prijatelja od 17. juna, svake nedelje u 21:30! Samo na MTV kanalu i reprizno radnim danima u večernjim terminima.

Pauly D